GRATIS VERZENDING VANAF 55 EURO IN BELGIE*

INSTAGRAM MODEL - SKY

Sky is een Australische herder van 4,5 jaar. Hij werd geboren op 14 september 2018. Ondanks zijn grootte is Sky een echt schoothondje. Hij is een grote knuffelbeer die er graag voor zorgt dat je gewassen bent (lees hij geeft heel veel kusjes :-)). 

Naast een knuffelbeer is Sky ook een waterrat. Wanneer hij in het water kan zie je een heel andere kant van hem. De rustige aussie maakt dan plaats voor een zotte hond verzot op zwemmen. 

Hij is een gemakkelijke eter en zal dan ook alles doen in ruil voor een snoepje. Sky is een allemansvriend, hij houdt van zowel honden als mensen. 

Hij heeft al heel wat meegemaakt in zijn jonge leven. Dit heeft de band met zijn baasje alleen maar sterker gemaakt. Toen Sky ongeveer 1,5 jaar oud was, heeft hij epilepsie gekregen. Het verergerde snel met soms wel 10 aanvallen per dag. Dit was het begin van een zoektocht naar de juiste medicatie en zorg. Na een klein jaar werden die gelukkig gevonden en sindsdien gaat het steeds beter met Sky. Zijn voeding werd volledig aangepast en hij leerde weer wandelen. Dit was nodig want door de medicatie en de aanvallen kon hij niet eens de straat op en af zonder uitgeput te zijn. Gelukkig was de medicatie een succes en zag zijn baasje hem weer opfleuren. De oude, happy Sky is ondertussen terug en hij zit weer boordevol energie. Samen met zijn baasje geniet hij van elk moment en doen ze veel leuke uitstappen. 

In 2022 vervoegde Sky ons modellenteam. Hij heeft al verschillende tags waardoor hij steeds fashionable op avontuur kan gaan. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.