GRATIS VERZENDING VANAF 55 EURO IN BELGIE*

INSTAGRAM MODEL - SKYE

Skye werd geboren op 31 mei 2021. Hij was de enige reu van het nestje en heeft drie zussen (Faye, Rosie en Aiko). Zijn officiële naam is Borders of Lowlands Ur Morachd Rioghal. Als roepnaam kozen zijn baasjes voor Skye, verwijzend naar het schotse eiland 'Isle of Skye'. Letterlijk betekent het zijn koninklijke hoogheid wat een knipoog is naar zijn vader Prince. 

Twee keer per week vind je Skye op de hondenschool en één keer per maand gaat hij naar een hondenzwembad. Recent is hij ook begonnen met agility. Hij houdt ervan om met zijn baasjes op avontuur te gaan. Hij mocht al verschillende weekendjes in Center Parcs doorbrengen en gaat af en toe naar zee. In de zomer van 2022 ging Skye mee naar de bergen in Zwitserland. In de zomer van 2023 zal hij nog een avontuur van zijn bucket list kunnen schrappen: kamperen in Zweden. 

Ondanks zijn maandelijkse bezoekje aan het hondenzwembad, is Skye eigenlijk geen waterrat. Je zal hem dus niet gauw in een meer zien springen maar in het hondenzwembad voelt hij zich als een vis in het water. Hij is een heel sociale bordercollie die het super vindt om af te spreken met andere bordercollies. Regelmatig heeft hij dan ook een playdate met zijn mama, zusjes, tante Oreo, nichtje Vienna en halfzus Nala. 

Skye is een moeilijke eter en is hierdoor eigenlijk iets te mager. Na een hele zoektocht, vonden zijn baasjes de geschikte voeding voor hem. Zijn favoriet is om deze te eten met behulp van een snuffelmat. Hij was de eerste hond binnen het gezin en leeft samen met drie binnenkatten. De Britse kortharen Amika, Gio en Nora. Vooral met Nora wordt de band steeds beter. 

Door zijn prachtige verschijning heeft hij al een aantal keer de kans gekregen om model te staan. Zijn baasjes vinden het belangrijk om te kiezen voor kleine, lokale shopjes waar zoveel mogelijk handgemaakt is. Skye heeft een hele garderobe. Zijn halsband, leiband, tag en bandana of strikje zijn dan ook altijd matchend. 

In 2022 vervoegde Skye ons modellenteam. Emma (de menselijke zus van Skye) tekende al verschillende tags die we tot leven lieten komen. De tags hieronder werden gemaakt op basis van tekeningen die ze maakte. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.